A Fallprotec 2004 óta a zuhanásgátló rendszerek piacának meghatározó szereplője Európában. Az elmúlt évek innovációinak, valamint a termékek folyamatosan bővülő skálájának köszönhetően ma már világszerte elismert név.

A Fallprotec termékei megfelelnek – többek között – az EN 795/2012-es szabványban meghatározott leesés elleni védelemre vonatkozó előírásoknak, valamint az ATEX- robbanásveszélyes környezetbe szánt berendezések – elvárásainak.

Cégünk vállalja fix kikötési pontok, acélsodronyos, vagy alumínium sínes biztosítási rendszerek telepítését, továbbá biztonsági létrák, függesztett hidak és személyi védőfelszerelések értékesítését. Cégünk a termékek forgalmazásán túl elvégzi a helyszíni felmérést, tervezést, az előírt időszakos felülvizsgálatokat és karbantartási munkálatokat, valamint az esetleges garanciális javításokat is.

Lorem ipsum
Lorem ipsum
Lorem ipsum
Lorem ipsum

MI BIZTOS MEGOLDJUK A PROBLÉMÁJÁT

KAPCSOLATFELVÉTEL

Termékeink egyszerűen, akár utólagosan is telepíthetőek, könnyen kezelhetőek, biztonságot és komfortot nyújtanak a magasban dolgozók számára. A zuhanásgátló- és alpintechnikai rendszerek telepítését precíz tervezés előzi meg, amelyet felhasználóbarát szempontok alapján készítünk el.

Tapasztalataink alapján tudjuk, hogy nincs két egyforma épület, nincs két egyforma tető. Nem riadunk vissza a kihívásoktól és egyedi igényekhez is tudunk rögzítési, biztosítási pontokat, komplex védelmi rendszereket tervezni. Legfontosabb célunk a megrendelőink elégedettségének elnyerése és hosszútávú, mindkét fél számára előnyös együttműködés kialakítása.

Szolgáltatásainkat még inkább a vevői igényekhez igazítva, 2016-tól a képzés, oktatás területére is kiterjesztettük tevékenységünket, amelyet Magyarországon kizárólag az ALPINDUSTRY WRS Kft-vel, mint szerződött partnerünkkel végzünk. Az oktatócsarnok – az országban egyedüliként – nemzetközileg regisztrált és ellenőrzött, ahol a Fallprotec rendszereinek biztonságos használata is része a képzésnek.

Fontos tudni, hogy minden 2 méternél magasabban történő munkavégzéshez elengedhetetlen a dolgozók leesés vagy beesés elleni védelmének megteremtése, nemcsak a kivitelezési, hanem a későbbiekben felmerülő karbantartási munkafolyamatok biztonságos elvégzésekor is. A magasban történő biztonságos munkavégzés feltételeinek megteremtése az épület tulajdonosának vagy a munkáltatónak a felelőssége. Ezen feltételek megteremtéséhez kínálnak Önnek professzionális, hosszú távú, megbízható segítséget a FALLPROTEC termékei.

0
KIKÖTÉSI PONT
0
HOSSZÚTÁVÚ PARTNER
0
ÉVES TAPASZTALAT